A | A

Wij werken met kleine zorgteams waarbij zelfstandigheid, persoonlijk contact en aandacht voor u belangrijk is

DSV Zorg Thuis: wijkgericht

Wij werken op alle locaties en voor alle zorg en diensten met kleine zorgteams waarbij zelfstandigheid, persoonlijk contact en aandacht voor u belangrijk is. Dit gebeurt in onze woonzorgcentra maar ook vanuit de woonzorgcentra in onze wijkgerichte Zorg Thuis.

Zorg Thuis wordt geleverd vanuit de woonzorgcentra in de wijken, via de woonzorgzones. Zo heeft u altijd snel uw vertrouwde zorg, dichtbij u. U kunt via Zorg Thuis van DSV gebruik maken van onze huishoudelijke hulp, en ook van persoonsalarmering. Via de diverse DSV locaties bieden wij bovendien dagopvang of activiteiten voor ouderen.

Wijkgerichte thuiszorg vanuit de DSV locaties

Zorg Thuis leveren wij u vanuit DSV|Vlietstede in Rijnsburg, vanuit de tijdelijke huisvesting van DSV|Salem in Rijnsburg, vanuit DSV|Duinrand in Katwijk en vanuit DSV|Rustoord in Lisse. Ook in het appartementengebouw Parledam in Katwijk wordt Zorg Thuis geleverd door DSV. Tijdens de periode van nieuwbouw/renovatie van Salem in Katwijk biedt DSV (zolang Salem is gevestigd in de tijdelijke huisvestiging in Rijnsburg) ook daar wijkgerichte zorg vanuit deze locatie, via het steunpunt Salem.

Meer weten over Zorg Thuis of onze andere dienstverlening door DSV bij u in de wijk? Neem contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling.