A | A
Samen tuinieren

Hulp of verzorging thuis nodig? Zorg Thuis van DSV helpt u graag!

Zorg Thuis

Als u door lichamelijke ziekte of ouderdom hulp nodig heeft bij verpleging, uw persoonlijke verzorging of u heeft behoefte aan hulp bij de huishouding, dan kan Zorg Thuis van DSV u daarbij helpen. De zorg en de hulp komt naar u toe, in uw eigen huis, zodat u zo lang mogelijk verantwoord thuis kunt blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Ook Zorg Thuis van DSV?

DSV levert wijkgerichte thuiszorg in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Lisse. Zorg Thuis wordt door ons aan u geleverd vanuit onze woonzorgcentra Duinrand, Vlietstede, Salem en Rustoord. De thuiszorg die wij leveren is ingedeeld op woonzorgzones binnen de wijken dichtbij de woonzorglocaties. Zo kunnen we altijd in uw directe omgeving zorg verlenen, in vertrouwde, kleinschalige teams. Voor het ‘oude’  Salem in Katwijk (waar de woonzorglocatie zal worden vernieuwd) is er een apart zorgsteunpunt ingericht om vanuit de wijk ook daar de thuis zorg dichtbij te verlenen. Ook bieden wij thuiszorg in het zelfstandige appartementencomplex Parledam in Katwijk.

Voor alle thuiszorg werken wij met kleine, hechte zorgteams waarbij zelfstandigheid, persoonlijk contact en aandacht voor u belangrijk is. Elk team heeft een eigen teammanager die het team aanstuurt.

Hoe krijgt u Zorg Thuis?

Om Zorg Thuis te krijgen is een indicatie nodig. Een wijkverpleegkundige stelt deze indicatie voor u. Onze Zorgbemiddeling helpt u graag verder qua informatie.  U vraagt de indicatie voor verzorging of verpleging aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). U kunt hierbij zelf aangeven dat u voorkeur heeft voor DSV als zorgaanbieder. Na de indicatiestelling wordt met u een zorgovereenkomst gesloten. Samen met u en uw familie zoeken we naar mogelijkheden en oplossingen die bij u passen en stellen we een zorgplan samen.

U kunt ook gebruik maken van onze aanvullende services en diensten om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen, zoals bijvoorbeeld met persoonsalarmering. Daarmee kunt u 24 uur bereikbaar zijn voor zorg van DSV, ook in een noodsituatie.