A | A
Samen tuinieren

Een verzorgd bijna-thuis in de laatste levensfase

Hospice

Wat biedt de hospice van DSV?

Voor mensen met een korte levensverwachting kan de Hospice een verzorgd bijna-thuis zijn. De laatste levensfase is vaak erg intensief. De eigen woning is niet altijd geschikt om deze fase in te gaan. Wij bieden daarom een verzorgd-bijna-thuis aan waarin familie, vrienden, samen met de huisarts, deskundige zorgverleners en vrijwilligers de zorg voor hun dierbare kunnen voortzetten op een manier die bij hen past.

Hospice Katwijk (locatie Vlietstede)

De ‘Hospice Katwijk’ van DSV  is gevestigd in woonzorgcentrum DSV|Vlietstede in Rijnsburg.

Deze hospicelocatie van DSV is kleinschalig  en vriendelijk van opzet en ligt in een rustige, besloten omgeving.

Wie geeft de zorg in de Hospice?

De medische zorg is in handen van de huisarts. Verpleegkundige zorg wordt verleend door speciaal voor deze zorg opgeleide medewerkers van DSV. De zorg is afgestemd op de persoonlijke behoeften en wensen van de cliënt. De overige dienstverlening wordt verleend door familie, vrienden en vrijwilligers. Wij hebben een betrokken groep eigen vrijwilligers en hostesses en werken samen met de Stichting Vrijwillige Terminale Thuiszorg Katwijk aan de Rijn, Rijnsburg en Valkenburg.

Meer weten over onze Hospicezorg of wilt u een aanvraag voor verblijf doen? Neem dan contact op met onze Cliëntenservice.

Hospice Katwijk vestiging Rijnsburg
Oude Vlietweg 50
2231 DS , Rijnsburg ZH
Tel: 071 204 95 00

Voor de Hospice Katwijk is een Steunstichting opgericht. Meer weten over deze steunstichting of donateur worden? Kijk dan hier.