A | A

Zeg het met bloemen

De afgelopen maanden zijn de bewoners en medewerkers van DSV op alle locaties bijzonder verwend met prachtige bloemen, gesponsord, of geschonken door ondernemers en de bloemen en bloembollensector.

Zo waren er bloemen van diverse kwekers en bloemenhandelaren, die zij als attenties uitdeelden op de locaties van DSV. Sommigen van hen konden nu, in de ook voor hen vaak moeilijke tijd, hun bloemen niet goed meer verkopen zoals anders, omdat vervoer niet meer mogelijk was of omdat er geen toeristen naar Nederland kwamen zoals elk jaar. Hoe mooi is het dan om deze bloemen, planten en bollen aan de ouderen te doneren. Velen van hen missen nu de gebruikelijke uitstapjes naar de mooie bloembollenvelden in de omgeving en de Keukenhof. Wij wensen ook de bloemen(export)- en de bloembollensector veel sterkte.

Lichtpuntjes en vrolijkheid op de locaties

Natuurlijk zijn we zijn heel erg blij met al deze prachtige attenties, als blijken van steun en dank, teveel om op te noemen. Dagelijks deelden wij de afgelopen weken deze acties op onze Facebookpagina, ook om iedereen expliciet te bedanken. Hierbij delen we graag nog een aantal van deze bijzondere acties, waarbij we iedereen nogmaals heel hartelijk willen danken voor hun gulle gaven. Dit heeft zoveel plezier, vrolijkheid en lichtpuntjes gebracht voor iedereen. Het fleurde er helemaal van op, zowel de binnentuinen van onze locaties, als de appartementen van onze bewoners en voor de medewerkers voelden dit echt als een hartelijk steuntje in de rug!

Hierbij een kleine greep uit al die mooie bloemenacties!

Delen: