A | A

Elk woonzorgcentrum bij DSV heeft zijn eigen sfeer en uitstraling die mede bepaald wordt door de bewoners zelf

Woonzorglocaties

Welke woonzorglocaties zijn er bij DSV?

DSV heeft vier woonzorgcentra. In Katwijk zijn dat de woonzorgcentra Duinrand en Salem. Op dit moment is de nieuwbouw voor DSV|Salem in Katwijk in voorbereiding en daarom is locatie Salem tijdelijk gevestigd in een woonzorglocatie aan het water in Rijnsburg. Het nieuwe gebouw van Salem komt op dezelfde plek als het oude Salem in Katwijk .In Rijnsburg is dat woonzorgcentrum Vlietstede en in Lisse staat woonzorgcentrum Rustoord.

Daarnaast heeft DSV een kleinschalige Hospicelocatie. De DSV Hospice Katwijk heeft een locatie in DSV|Vlietstede. In het hoofdkantoor van DSV, gevestigd in het historische, gerestaureerde Parlevliet-gebouw aan de haven in Katwijk, zijn de Centrale Diensten van DSV gevestigd. In DSV|Parlevliet is ook het hoofdkantoor van DSV| Zorg Thuis Katwijk gevestigd en er zijn enkele kamers beschikbaar voor tijdelijk wonen, bijvoorbeeld voor herstel na ziekenhuisopname. In Katwijk staat het huur-appartementencomplex voor zelfstandig wonen Parledam, dat sinds december 2020 eigendom is van Bouwinvest en waarvoor DSV de zorg aan de bewoners levert. De bewoners van het complex kunnen ook gebruik maken van andere services en diensten van DSV en van het gezellige ontmoetingscentrum voor ouderen van DSV, ‘De Reedery’ er vlak naast. 

Eigen sfeer, eigen ruimte

Elk woonzorgcentrum heeft zijn eigen sfeer en uitstraling die mede bepaald wordt door de bewoners zelf. Als u komt wonen in één van de woonzorgcentra van DSV, krijgt u een eigen appartement met een compleet aanbod van op elkaar afgestemde zorg- en dienstverlening. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. en kunnen worden ingericht met uw eigen meubilair. Er kan 24 uur per dag een beroep gedaan worden op de verzorging. In alle woonzorgcentra bevinden zich faciliteiten zoals een winkeltje, pedicure en een kapper. Er worden wekelijks allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunt u zelf bepalen waaraan u deel neemt.

Nieuwbouw Salem

In 2022 heeft DSV de eerste stappen gezet voor de planontwikkeling van de nieuwbouw van Salem, op de plek van het huidige (oude) gebouw in Katwijk. Kijk hier voor meer informatie over de planontwikkeling van het nieuwe Salem. 

Meer informatie:

Voor meer informatie over wonen in één van onze woonzorgcentra kunt u terecht bij onze Zorgbemiddeling. Ook kunt u een rondleiding aanvragen in één van onze woonzorgcentra. Tevens hebben wij divers informatiebrochures beschikbaar over wonen bij DSV, zoals:

  • Wonen bij DSV
  • Tijdelijk wonen
  • Appartement huren
  • Servicediensten.

U kunt deze brochures gratis aanvragen bij onze Zorgbemiddeling.