A | A

De privacy van een eigen appartement én een gezellige gemeenschapsruimte om elkaar te ontmoeten met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. DSV heeft verschillende woonvormen, passend bij uw behoefte aan zorg.

DSV woonzorgcentra

 

Wonen bij DSV. Voor wie?

Voelt u zich niet meer veilig in uw eigen huis? Krijgt u lichamelijke klachten door het ouder worden? Heeft u behoefte aan gezelschap en samenzijn? Wonen in het woonzorgcentrum bij DSV kan dan voor u een oplossing zijn. U heeft uw eigen appartement met keuken en badkamer. U richt uw kamer in met uw eigen bezittingen. Onze medewerkers helpen en ondersteunen u bij uw dagelijkse leven.

Woonvormen

Er zijn bij DSV woonvormen speciaal voor somatische cliënten (cliënten met lichamelijke beperkingen) en voor psycho-geriatrische cliënten (ofwel PG: cliënten met geestelijke beperkingen).  DSV biedt ook de mogelijkheid om geheel zelfstandig te wonen in een eigen appartement, maar met zorg dichtbij, die in het appartementencomplex zelf is ondergebracht. Dit is mogelijk in de zelfstandige appartementen in wooncomplex DSV|Parledam in Katwijk.

Ongeacht de woonvorm waarin u gaat leven, heeft u bij DSV altijd uw eigen complete appartement met badkamer en keuken. Ook kunt u als cliënt gebruik maken van een ruim aanbod van extra servicediensten op alle locaties; van wasservice, tot klussen- en boodschappenservice, alarmering en mantelzorgondersteuning. Daarnaast heeft DSV een hospice-locatie; in woonzorgcentum DSV|Vlietstede.