A | A

De privacy van een eigen appartement én een gezellige gemeenschapsruimte om elkaar te ontmoeten met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. DSV heeft verschillende woonvormen, passend bij uw behoefte aan zorg.

DSV woonzorgcentra

Wonen bij DSV. Voor wie?

Voelt u zich niet meer veilig in uw eigen huis? Krijgt u lichamelijke klachten door het ouder worden en heeft u meer zorg nodig in het dagelijks leven? Heeft u behoefte aan gezelschap en samenzijn? Wonen in het woonzorgcentrum bij DSV kan dan voor u een oplossing zijn. U heeft uw eigen appartement met keuken en badkamer. U richt uw kamer in met uw eigen bezittingen. Onze medewerkers helpen en ondersteunen u bij uw dagelijkse leven.

Woonvormen

Er zijn bij DSV woonvormen speciaal voor somatische cliënten (cliënten met lichamelijke beperkingen) en voor psycho-geriatrische cliënten (ofwel PG: cliënten met geestelijke beperkingen).  U kunt kiezen voor zo zelfstandig mogelijk wonen, maar wel met alle zorg en voorzieningen direct onder handbereik in het woonzorgcentrum. U kunt ook een zelfstandig appartement huren, en daarbij ook de zorg van DSV ontvangen. Dit is mogelijk in de zelfstandige huurappartementen in Parledam Katwijk, waar u ook gebruik kunt maken van het ouderenontmoetingscentrum De Reedery.

Ongeacht de woonvorm waarin u gaat leven, heeft u bij DSV altijd uw eigen complete appartement met badkamer en keuken. Ook kunt u als cliënt gebruik maken van een aanbod van extra servicediensten op de locaties; zoals alarmering, gezamenlijke maaltijden en mantelzorgondersteuning. Daarnaast heeft DSV een hospice-locatie; de Hospice Katwijk van DSV, in woonzorgcentum DSV|Vlietstede.