A | A

Werken in de ouderenzorg iets voor jou? Kom erachter op de DSV|Meet&Greet

In de ouderenzorg is behoefte aan nieuwe medewerkers. Ook bij DSV|verzorgd leven zijn er allerlei leuke vacatures, voor de verschillende locaties.

Veel mensen denken er wel over na om dit werk te gaan doen, maar weten eigenlijk niet zo goed wat ze kunnen verwachten. Daarom organiseert DSV|verzorgd leven nu een speciale Meet&Greet op 25 april a.s. Daar kunnen belangstellenden direct in gesprek met medewerkers die al in de zorg werken, hun vragen stellen en zelfs al direct reageren op een vacature.  

Nieuwe medewerkers in de ouderenzorg zijn hard nodig. Landelijk is er een tekort aan deze  medewerkers. Zorgorganisatie DSV|verzorgd leven, met vestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Lisse heeft diverse interessante banen voor mensen die graag in deze sector zouden willen werken, voor meer of minder uren.

Liefdevolle zorg mét moderne middelen

De ouderenzorg is de laatste jaren flink vernieuwd, zo is er meer aandacht voor welzijn van de ouderen, naast kwalitatief hoogwaardige zorg. Dat maakt dat je op een heel andere manier in contact bent met de ouderen en hun naasten, echt gericht op de onderlinge relatie. Ook kun je je tegenwoordig verder specialiseren, bijvoorbeeld in Psychogeriatrische zorg, omdat de zorgvraag tegenwoordig ook complexer is. Zo blijf je zelf ook volop in ontwikkeling. Ook wordt er steeds meer geïnvesteerd in moderne middelen zoals domotica, om het zorgproces soepeler te laten verlopen, waardoor er meer tijd is voor de echte, warme en persoonlijke zorg aan de ouderen. DSV heeft bijvoorbeeld een vernieuwend systeem ingebouwd in haar woonzorglocaties, van ‘intelligente vloeren’, die signaleren als een oudere bijvoorbeeld valt. Op deze manier ben je dus ook bezig met ICT, digitale systemen en allerlei vernieuwende projecten. Bij DSV werk je in kleine, hechte teams, dichtbij de cliënt. Medewerkers zeggen vaak dat zij  heel veel voldoening uit hun werk krijgen, juist omdat je het verschil kunt maken voor mensen, elke dag weer.

Bij DSV heb je de mogelijkheid om je intern verder te ontwikkelen, je kunt werken op diverse locaties in de regio en er is aandacht voor werk-privé balans, zodat je het werk prima kunt combineren met een gezin, mantelzorg of bijvoorbeeld een studie.

Zorg bij DSV is zoveel meer…

Wil je ook graag weten of werken in de ouderenzorg iets voor je is, wil je met anderen in gesprek die al in de zorg werken, of wil je al direct reageren op een vacature? Kom dan langs op de eerste DSV|Meet&Greet op donderdagavond 25 april, van 18.30 toto 20.00 uur bij DSV|Duinrand, Nolensstraat in Katwijk. De Meet&Greet is nadrukkelijk ook bestemd voor mensen die op één van de andere locaties (zoals in Lisse of Rijnsburg) zouden willen werken. Er wordt ook een korte rondleiding gegeven, zodat je een indruk krijgt van hoe de zorg wordt georganiseerd bij DSV.

Delen: