A | A

Opleiding en stages

Scholing en stage en DSV: leren in de praktijk

Opleidingen en stages

Leren in de praktijk

Binnen de organisatie zijn tal van mogelijkheden om een opleiding te volgen. Zo zijn er mogelijkheden om de opleiding tot helpende Z&W, Verzorgende IG/MZ, MBO of HBO Verpleegkundige te volgen. Wat je ook kiest, je bent zelf in regie over je eigen opleiding.

DSV|verzorgd leven staat voor een innovatieve, praktijkgerichte en deskundig opleidingsbureau. Het uitgangspunt dat leren in de zorg gebeurd op de werkvloer staat centraal. Door kennis te maken met diverse doelgroepen en afdelingen krijg je een brede indruk op je toekomstig beroep. Daarbij is de organisatie koploper in het organiseren van onderwijs volgens de laatste uitgangspunten van de beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg. Hier staat de relatie met de bewoner en het welzijn staan op de eerste plaats. Hoe lever je de zorg die aansluit bij wat écht belangrijk is voor een bewoner en de familie?

Mocht je informatie willen over de mogelijkheden dan kun je contact opnemen met bureau Opleidingen. Zij zijn te bereiken via opleidingen@dsv-verzorgdleven.nl of onder telefoonnummer (071) 20 490 00.

Stages

Voor meer informatie over beschikbare stageplaatsen binnen onze organisatie, zoals een stage bij de administratieve afdelingen, communicatie of beleid, kun je ook contact opnemen via opleidingen@dsv-verzorgdleven.nl of onder telefoonnummer (071) 20 490 00.

Wil je weten hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Denk je erover om een opleiding te volgen bij DSV? Dat is mogelijk. Regelmatig hebben wij opleidingsplaatsen voor leerlingen beschikbaar, of stageplaatsen op diverse afdelingen en locaties.

Eerste groep enthousiaste leerlingen die bij DSV startte in het vernieuwende praktijk-leertraject

Nieuw Praktijk-leertraject Radicale vernieuwing Waarde-vol onderwijs®

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Ben jij een pionier met hart voor de ouderenzorg? En wil je graag aan de slag als mbo-verpleegkundige? Kies dan voor het unieke, vernieuwende praktijk-leertraject Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs®, uitgevoerd door ActiVite, DSV|verzorgd leven en Topaz in samenwerking met MBO Rijnland.

Het project Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® is in 2018 gestart. Het project was direct al een groot succes. Bij DSV startte de eerste enthousiaste groep (mbo)leerlingen in najaar 2018.  Al snel werd begin 2019 met de tweede groep voor mbo-ers in het project gestart. Ook deze groep was al snel vol. Daarna werd er tevens gestart met een HBO-groep.

Nu gaat er weer een nieuw project voor studenten van start, waarvoor we gaan werven dit voorjaar 2019. Ben jij mbo-er, houd je wel van een uitdaging en lijkt deze manier van leren en werken je wel wat? Aarzel niet en geef je dan snel op!

 Hier vind je de vacature daarvoor met alle informatie om je hiervoor op te geven.  

Inmiddels zijn er nu dus twee groepen mbo-studenten en één hbo-groep gestart met RVWO. Over hun eerste ervaringen en verdere achtergrondinformatie over RVWO kun je meer lezen en zien (bekijk vooral ook het leuke filmpje van de leerlingen uit het project die een high tea organiseerden voor ouderen) op www.waardevolonderwijs.nl.

Laat je inspireren en geef je ook op voor deze mooie kans!

Op 20 mei a.s. houden de gezamenlijke partners in het project; LOC Zeggenschap in de Zorg, Zorg4effect, ActiVite, DSV-verzorgd leven, Topaz en MBO-Rijnland een speciale informatie avond over het praktijkleer-traject en hoe het is om hiermee te starten en te gaan werken in de zorg. Hier kun je terecht met al je vragen over deze manier van leren en werken in de praktijk. En studenten die al de opleiding bij ons volgen vertellen iets over hun eigen ervaringen ermee. Meer hierover weten? Wij helpen je graag verder. Bel of mail onze afdeling Opleidingen: opleidingen@dsv-verzorgdleven.nl.