A | A

Op zoek naar een nieuwe baan of informatie over een leerplek bij DSV|verzorgd leven? Je vindt het hier.

Werken bij

Vaak horen we van onze medewerkers dat zij hun werk in de zorg voor ouderen zien als mooi en dankbaar werk. Het is echt mensenwerk waarvan je veel voldoening kunt krijgen. Je gemotiveerde inzet bij ons maakt elke dag verschil voor de ouderen aan wie wij zorg, diensten en service verlenen. DSV heeft een sterke lokale binding en is maatschappelijk betrokken, ook vanuit de eigen identiteit. Dat merk je aan de sfeer in onze locaties, de gebruiken binnen onze huizen en de gezellige activiteiten die wij organiseren, voor zowel de cliënten, senioren en naasten in de buurt, als de vrijwilligers en de medewerkers. Iedereen draagt daar aan bij binnen onze organisatie.

Kleine teams

Waar je ook werkt bij DSV, je werkt altijd samen met anderen in een hecht klein team met een vast aanspreekpunt. De bedrijfscultuur is laagdrempelig, ongedwongen, respectvol en menselijk. Er is ruime mogelijkheid binnen DSV om je verder te ontwikkelen met opleidingen of door werkervaring of  in samenwerking met je collega’s deel te nemen aan diverse projecten. DSV|verzorgd leven is een betrokken werkgever: kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor iedereen is ons uitgangspunt, voor zowel de cliënten als de eigen medewerkers en vrijwilligers. Bij DSV staan we open voor elkaar. DSV biedt flexibiliteit aan haar werknemers waarbij er 1 roostervrij dagdeel is. Met een drie-maanden-rooster probeert DSV als werkgever tot een goede balans te komen tussen werk en privé.

Meer over werken bij, verhalen van medewerkers die al bij ons werken, opleidingen, stages, vrijwilligerswerk en alle vacatures vind je hier

Betrokkenheid

Betrokkenheid staat centraal, ook bij de organisatie als geheel. Medewerkers van DSV worden gestimuleerd om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen. Dat kan op verschillende manieren. Het deelnemen aan de ondernemingsraad wordt aangemoedigd en ondersteund. Medewerkers die praktisch bezig willen zijn kunnen deelnemen aan werkgroepen op allerlei gebieden zoals nieuwbouw, jubilea, protocollen, diverse maatschappelijke projecten  waarbij DSV is betrokken, etc.

Vacatures

Spreekt werken bij DSV je aan? Reageer dan op één van onze vacatures, of stuur je cv met een motivatiebrief. Op onze vacaturepagina vind je elke maand de nieuwe vacatures onder elkaar op een rij. Scroll naar beneden voor meer vacatures.

DSV heeft een privacyreglement voor het gebruik van persoonsgegevens t.b.v. vacatures. Wil je hier meer over weten? Bekijk hier het privacyreglement van DSV.

Bij de afdeling P&O kun je meer informatie krijgen over de functies:

(071) 204 90 51.

Wil je ervaring opdoen binnen de zorg of kijken of werken in de zorg bij jou past? We hebben ook diverse mogelijkheden om stage te lopen bij ons of om als vakantiekracht te komen werken.

Heb je/heeft u interesse in bij DSV? Ook dan nodigen we je/u graag uit om contact met ons op te nemen! Er zijn heel veel mogelijkheden, op alle locaties.