A | A
Samen tuinieren

Wijkgerichte activiteiten

DSV organiseert allerlei leuke (welzijns)activiteiten voor ouderen op en vanuit de locaties. Hierbij zijn vaak ook buurtgenoten, familieleden, jongeren, kinderen en andere ouderen uit de wijk van harte welkom.

Lokale samenwerkingsactiviteiten

DSV werkt samen met diverse andere maatschappelijke partijen zoals scholen, bibliotheken, kerken, sportorganisaties (zwembad), fysiotherapeuten etc.  Daarbij ontstaan allerlei waardevolle ontmoetingen tussen verschillende groepen en generaties. Ook zijn er initiatieven, die sociale samenhang binnen de lokale gemeenschap stimuleren en waar mensen in de wijk elkaar opzoeken. DSV|Duinrand is bijvoorbeeld Huis van de Wijk en onderdeel van het samenwerkingsverband ‘Hoornes in beweging’, waarbij allerlei leuke buurtinitiatieven ontstaan samen met ouderen.

U kunt ook gezellig langs gaan in het ontmoetingscentrum voor ouderen van DSV  ‘De Reedery’ in Katwijk, om anderen te ontmoeten of een hapje te eten.

Wilt u meer weten over ons aanbod aan (welzijns)activiteiten bij u in de buurt? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling.