A | A
Samen tuinieren

Activiteitenprogramma: wisselende activiteiten op de locaties

Activiteitenprogramma

Elk woonzorgcentrum  van DSV heeft een eigen activiteitenprogramma. Dit programma is afgestemd op de wensen van de bewoners. Het aanbod van de activiteiten bestaat meestal uit een aantal vaste programma-onderdelen en wisselende activiteiten per maand. Een aantal van deze activiteiten is ook toegankelijk voor buurtgenoten. U bent dan van harte welkom om hier (vaak tegen een kleine vergoeding) aan deel te nemen. Regelmatig worden er op de locaties ook bazars of fairs (zoals de lentefair en de kerstbazar) georganiseerd waarbij bezoekers uit de buurt welkom zijn.

Wilt u weten welke activiteiten er regelmatig plaatsvinden in de verschillende woonzorglocaties? Kijk dan hieronder voor het overzicht van de vaste activiteiten in het programma per locatie.  Daarnaast heeft elke locatie nog wisselende activiteiten die per maand worden aangeboden, afgestemd op de wensen van de bewoners en de periode van het jaar. Zo zijn er bezoekjes aan de bloeiende bloembollen in het voorjaar, of aan kerstmarkten in tuincentra rond de kerstperiode. In de zomer zijn er meer buitenactiviteiten zoals vissen, wandelen langs de boulevard of een BBQ. En met minder goed weer zijn er bijvoorbeeld bezoekjes aan musea, optredens van koren of allerlei gezellige creatieve activiteiten. Op onze Facebookpagina treft u regelmatig verslagen aan van uitjes en activiteiten die DSV organiseert.

Op dit moment zijn er vanwege de coronamaatregelen op onze locaties slechts beperkt activiteiten mogelijk. Wij proberen de activiteiten voor onze bewoners in aangepaste vorm zoveel mogelijk door te laten gaan.

Wilt u meer weten over het complete aanbod activiteiten per maand per locatie? Wij hebben hiervan overzichten beschikbaar op de locaties. Wilt u meer weten over of zich aanmelden voor een bepaalde activiteit ? Neem dan contact op met de betreffende locatie.

Buurtactiviteiten

Naast de activiteiten op de woonzorgcentra zijn er soms ook andere activiteiten bij DSV waarvoor buurtgenoten van harte welkom zijn. In DSV|De Reedery in Katwijk worden bijvoorbeeld regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd die soms ook toegankelijk zijn voor buurtgenoten. Ook kunt u een wareme of koude maaltijd bestellen en ophalen bij De Reedery. Meer informatie hierover kunt u opvragen via De Reedery, 06-58785560.

Hierbij een indruk van de vaste activiteiten per locatie:

Let op: i.v.m. d corona-maatregelen kan het zijn dat bepaalde activiteiten niet kunnen doorgaan. Activiteiten zijn gedurende deze maatregelen niet toegankelijk voor anderen dan bewoners. Wij proberen zo veel mogelijk de activiteiten op de locaties door te laten gaan in aangepaste vorm of in kleinere groepen. Diverse verslagen hiervan kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Vaste activiteiten DSV|Duinrand

maandag 15.00 uur: bingo
dinsdag 15:00 uur: handwerkclub / spelmiddag
dinsdag 18:30 uur: filmavond
woensdag 10.30 uur: bijbeluurtje (om de week)
woensdag 15.00 uur:  zanguur of creatieve activiteit
donderdag 10:30 uur: kaarten maken
donderdag 16.00 uur: borreluurtje
donderdag 19.00 uur: koersbal (iedere 3de donderdag v.d. maand)

vrijdag 10.30 uur: meer bewegen voor ouderen 

vrijdag 18.45 uur: weekafsluiting
zaterdag 15.00 uur: gezellig samen zijn eventueel met koor/orkest/quiz of andere activiteit
zondag 09:30 uur: kerkdienst luisteren ‘t Schip
zondag 15.00 uur: gezellig samen zijn

 

Vaste activiteiten DSV|Salem

maandag 10.30 uur: gym
woensdag 14.00 uur: handwerken Bazar
woensdag (om de week) 19.00 uur: koersbal
donderdag 14.15 uur: handwerken Rode Kruis
vrijdag 18.45 uur: weeksluiting

Vaste activiteiten DSV|Vlietstede

maandag 14:00 uur: well-fare klaverjasclub
dinsdag 14:00 uur: klaverjas- en sjoelclub
donderdag 16:00 uur: borreluur
vrijdag 19:00 uur: weekafsluiting

Vaste activiteiten DSV|Rustoord

maandag 19:00 uur: Sjoelen
woensdag 10:00 tot 11:30 uur: gespreksclub ‘Rond een boek’
woensdag 14.00 tot 16.00 uur: schildermiddag o.l.v. Jeannette Kauffman
donderdag (hele dag): pastor DSV aanwezig 
vrijdag 10:30 uur: weekafsluiting

Bijzondere activiteiten DSV|Rustoord:
Elke vierde middag van de maand: verrassingsdiner.
Maandag op de oneven weken is er van 14.00 tot 16.00 uur ‘Beautymiddag’.
Vrijdag is er vanaf 14.30 uur op de even weken ‘Praathuis’.

 

Diner Rustorant

Elke 2e en 4e van de maand (twee keer per maand hetzelfde menu) van 17:30 tot 19:30 uur is er voor ouderen een speciaal menu. De kosten zijn €13,50 per persoon (inclusief een drankje). Het is alleen mogelijk via pin te betalen.

U kunt zich opgeven bij de gastvrouw van DSV|Rustoord. Dit kan via tel: (071) 20 493 00 of via e-mail: gastvrouwrustoord@dsv-verzorgdleven.nl Per maaltijd is er plek voor maximaal 50 personen. Vol = vol.

Het diner in Rustorant is voor alle ouderen toegankelijk.