A | A

Week van zorg en welzijn

Festival Ontdek de zorg gaat niet door!

Zojuist (vandaag , d.d.11 maart 2020) hebben wij van de brancheorganisatie gehoord dat het Festival Ontdek de zorg in Scheltema in Leiden op 19 maart a.s. niet doorgaat i.v.m. het Coronavirus. Uiteraard hebben wij hier als ouderenzorgorganisatie alle begrip voor.

Ook dit jaar wordt er weer de landelijke Week van Zorg en Welzijn georganiseerd, van maandag 16 maart tot zaterdag 21 maart. Zoals elk jaar neemt DSV ook deel aan deze week, waarin we het mooie werk in de ouderenzorg graag extra onder de aandacht brengen. DSV zou ook vertegenwoordigd zijn op het Festival Ontdek de Zorg , dat nu dus afgelast is. In de weken voorafgaand aan de Week van de Zorg zal in de diverse regionale en lokale kranten aandacht worden besteed aan dit onderwerp. Dat is natuurlijk wel interessant om te volgen.

Het bijzondere leer-werktraject Radicale Vernieuwing Waardevol Onderwijs, waarin DSV samenwerkt met andere zorgorganisaties uit de regio en onderwijsinstellingen, treedt gezamenlijk naar buiten in deze week. Zo kunnen we meer vertellen over deze opleiding, het combineren van werken in de praktijk en leren én kunnen we nieuwe studenten hiervoor interesseren.

Ben je toch geïnteresseerd in werken in de zorg en wil je graag eens in gesprek over jouw mogelijkheden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen of te reageren op onze vacatures. Noteer dan in elk geval ook alvast de datum voor de leuke Meet&Greet die wij in juni weer organiseren.

Deze speciale Meet&Greet is op 23 juni, in locatie DSV|Vlietstede in Rijnsburg, vanaf 18.30 uur (inloop vanaf 18.15 uur). Iedereen die geïnteresseerd is om te komen werken bij DSV in de ouderenzorg kan zo op een leuke manier kennismaken met onze medewerkers die er al werken! Dan hoor je uit de eerst hand hoe het is om bij DSV te werken in de zorg. Ook kun je een rondleiding krijgen en kun je met een loopbaancoach in gesprek om te zien wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Kent u/ken je mensen voor wie dit mogelijk interessant is, omdat ze overwegen om te komen werken in de zorg, geef het hen door!

Kijk voor meer informatie over opleidingen en werken bij DSV ook bij onze opleidingen en vacatures.

Delen: