A | A

Week van Zorg en welzijn 2019

Ook dit jaar is er weer de landelijke Week van Zorg en Welzijn in maart. In deze week stellen zorgaanbieders door heel Nederland hun locaties open en geven informatie over hoe het is om te werken in de zorg en welzijn. Ook bij DSV|verzorgd leven zijn er Open Dagen in deze week, in DSV|Duinrand in Katwijk en DSV|Rustoord in Lisse op zaterdag 16 maart. Ook staat DSV op het Banenfestival ‘Kies voor Zorg en Welzijn’ in Leiden op 14 maart.

Open Dagen in Katwijk en Lisse

Op zaterdag 16 maart is er een Open Dag in Katwijk bij DSV|Duinrand en in Lisse bij DSV|Rustoord, van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kom ook langs en laat je informeren over hoe het is om te werken in de ouderenzorg. We vertellen je heel graag meer over onze leuke vacatures. En over onze opleidingen. Bij de informatiestands kun je meteen al kennis maken met onze collega’s die in de ouderenzorg werken en vragen naar hun ervaringen. Wil je weten of werken bij DSV iets voor jou is? Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Bekijk onze vacatures, neem brochures mee over werken en leren in de zorg en … stel gerust je vragen!

Ook geven wij hier informatie over vrijwilligerswerk en natuurlijk ook over wonen en zorg bij DSV. Deze dag is er géén rondleiding door de gebouwen. Wel kunnen wij meer vertellen over de appartementen en voorzieningen in de woonzorgcentra van DSV en over de zorg die wij thuis verlenen vanuit onze locaties. Op beide locaties is verder van alles te doen en te zien op de informatiemarkt en hier kunt u ook documentatie ophalen. In Duinrand is er een gezondsheidscheck van de Katwijkse Apotheek en er zijn allerlei gezellige activiteiten, ook voor kinderen. Natuurlijk staat voor u de koffie en thee met wat lekkers klaar en is er mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over alles wat u wilt weten.

Is werken bij DSV iets voor jou? Kom dan langs op de Open Dag!

DSV ook op Banenfestival

DSV staat in de Week van Zorg en Welzijn ook op het Banenfestival Leiden ’Kies voor Zorg en Welzijn’, op donderdag 14 maart van 14:00 – 19:30 uur. Locatie: Gebouw Scheltema Leiden, Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden. Ben je benieuwd en wil je meer weten over onze opleidingen of banen? Kom dan even langs op onze stand en kijk welke leuke vacatures en opleidingen wij voor jou hebben. We spreken je graag!

Delen: