A | A

Publieksinformatiemiddag palliatieve zorg

In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg organiseert DSV|verzorgd leven op zaterdag 12 oktober in locatie DSV|Vlietstede in Rijnsburg vanaf 13.30 uur een informatiebijeenkomst voor inwoners van de Duin- en Bollenstreek over dit onderwerp in samenwerking met Transmuralis.

Het thema van de bijeenkomst is: Praten over waarde in je leven. Aan de hand van drie onderwerpen worden veel voorkomende vragen rondom het levenseinde bespreekbaar gemaakt en beantwoord. Heeft u vragen over dit onderwerp, over zingeving en levensvragen in deze fase? Wilt u weten hoe de zorg in een hospice is? Wilt u weten hoe u zich kunt voorbereiden op palliatieve zorg voor uw naaste? Met deze laagdrempelige bijeenkomst willen wij u graag verder helpen en informeren.

Deskundigen op het gebied van de palliatieve zorg en – ondersteuning vertellen over de voorbereiding op de laatste levensfase, zingeving en levensvragen en de mogelijkheden en keuzes in de thuissituatie of de hospice. Aan de bijeenkomst verlenen Els Roelofs, huisarts en kaderarts Palliatieve Zorg, ds Iwan de Graaf, geestelijk verzorger van DSV|verzorgd leven, Netty van den Berg, teamleider Zorg Thuis, Willemijn Remmelzwaal, verpleegkundige hospice Katwijk van DSV, en Gerrie Heemskerk, coördinator VPTZ, hun medewerking als sprekers en deskundigen. Met hen kunt u ook in gesprek en natuurlijk kunt u hen ook uw vragen stellen.

Locatie: DSV|Vlietstede, Oude Vlietweg 50, 2231 DS RIJNSBURG. Inloop, 13.30 uur, start programma 14.00 uur, einde 16.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij de wonen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel graag vooraf inschrijven. Dit kan via mail: info@dsv-verzorgdleven.nl of per telefoon: (071) 204 90 00.

Delen: