A | A
Samen tuinieren

kwaliteitsvenster

Kwaliteitsvensters: direct inzicht in onze kwaliteit

Bij alle dienstverlening en zorg van DSV staat aandacht voor kwaliteit voorop. Wij zijn er voor u. En daarom vragen wij van al onze medewerkers en onze vrijwilligers dat zij zoveel mogelijk uitgaan van uw wensen en behoeften. Elke dag weer en in elke situatie waarbij wij zorg en diensten aan u verlenen; bij u thuis in de thuiszorg, in de woongroepen in onze woonzorgcentra, bij de dagelijkse verzorging, of tijdelijke opvang. En van de verpleging door onze wondverpleegkundige, de maaltijden die onze koks voor u bereiden tot de welzijnsactiviteiten die onze dagbestedingscoaches u aanbieden. Leidraad bij het kwaliteitsbeleid van DSV zijn de landelijke Kwaliteitskaders Verpleeghuiszorg en Wijkverpleging.

Kwaliteit per onderwerp

Om u een goed inzicht te bieden in de kwaliteit van onze zorg en diensten hebben wij deze informatie toegankelijk gemaakt voor u en uw naasten per onderwerp in 7 kwaliteitsvensters. Meer gedetailleerde, actuele informatie (per jaar) over hoe DSV concreet werkt aan kwaliteit treft u ook aan in de Kwaliteitsjaarplannen en Kwaliteitsjaarverslagen op deze site.

Kwaliteitsvensters:

Klikt u op de tekst (1 tot en met 7) onder elke foto hieronder op deze pagina, dan komt u vanzelf in het venster met meer informatie over dat onderwerp.

1. Prettig leven en goede zorg
2. Leren en werken aan kwaliteit
3. Zo meten wij de kwaliteit van onze zorg en diensten
4. Dit vinden cliënten en mantelzorgers van DSV
5. Zo zorgen wij voor de veiligheid bij DSV
6. Zo werken wij samen met anderen aan goede zorg en welzijn
7. Uw mening telt: zo zorgen wij voor medezeggenschap bij DSV