A | A
Samen tuinieren

Jaarverslagen en overige publicaties

Informatiebrochures en productcatalogi

DSV|verzorgd leven heeft diverse eigen publicaties. U kunt alle informatiebrochures gratis opvragen bij onze Cliëntenservice.

Daarnaast heeft DSV ook een Producten- en dienstencatalogus, deze is er in drie edities: één bestemd voor huisartsen en gezondheidscentra, één speciaal voor transferverpleegkundigen van ziekenhuizen en één voor cliënten. Ook deze kunt u gratis opvragen bij de Cliëntenservice.
Klik hier om de Productcatalogus cliënten te bekijken.

Jaarverslagen DSV|verzorgd leven

Elk jaar geeft DSV een eigen Jaarverslag uit. U kunt de gedrukte versie gratis opvragen bij de Cliëntenservice. De jaarverslagen van de afgelopen jaren treft u hier digitaal aan:

Jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht 2016

Jaarverslag 2015

Jaarverslag 2014

Meerjarenbeleidsplan 2017-2021

Magazines

DSV|verzorgd leven heeft twee eigen nieuwe publicaties uitgebracht, ter gelegenheid van de oplevering van een aantal nieuwbouwprojecten, u kunt ze hieronder inzien of downloaden. Het DSV|Innovatiemagazine gaat in op de innovatieve zorgtoepassingen en voorzieningen in de nieuwe gebouwen. In de DSV|Zorgkrant staan behalve informatie over de nieuwe gebouwen en voorzieningen vooral de verhalen van mensen die de zorg ontvangen bij DSV, dus de cliënten en van vrijwilligers, verpleegkundigen en opleiders.

Innovatiemagazine

Zorgkrant

Video en films

Bij DSV staat liefdevolle, persoonlijke zorg voorop. Hierbij wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van innovatieve technologie om veiligheid, comfort en communicatie voor cliënten en medewerkers in de zorg te optimaliseren. DSV werkt graag samen met vooruitstrevende technologiepartners, zoals BMP Datapartners en Ruckus, zodat met elkaar goede oplossingen ontwikkeld kunnen worden, die ook echt werken in de dagelijkse praktijk van onze zorg. Zo investeren we in belangrijke en noodzakelijke innovatie in de ouderenzorg op onze locaties. Benieuwd hoe dat gebeurt bij DSV?

U kunt de film in het Nederlands of het Engels bekijken. (Vanwege de belangstelling uit het buitenland is van de film ook een Engelstalige versie gemaakt).

Bekijk hier de film – Nederlandse versie
Bekijk hier de film – Engelse versie

Al vier lang en met heel veel liefde doet Nel van den Oever de was voor de bewoners van DSV|verzorgd leven in Katwijk.
Haar motto: ‘Als het wassen en het eten koken uit handen wordt gegeven, dan horen wij daar netjes mee om te gaan.’ Deze film is gemaakt i.s.m. Miele.

Bekijk hier de film

RTL Woontips tv uitzending over comfortabel wonen in DSV|Vlietstede. Klik op het pijltje en u kunt de film bekijken.

DSV heeft meerdere videoreportages en deze kunt u terugkijken op het YouTube kanaal van DSV. Klik hier om naar de YouTube kanaal van DSV|verzorgd leven te gaan.