A | A

Ouderen genieten van Wonderfoon

Kent u de wonderfoon? Dit is een bijzonder mooi initiatief om met oude niet meer gebruikte telefoons met een draaischijf oude hits ten gehore te brengen, waar ouderen erg van genieten.

Dat brengt een glimlach op de gezichten van onze cliënten. Zij zingen uit volle borst mee, of tappen met de voet de maat mee. In DSV|Vlietstede hebben we ze en nu ook in DSV|Duinrand. Daar staan ze op de woongroepen van DSV|Duinrand. Op het eerste gezicht is de wonderfoon een gewone ‘ouderwetse’ draaitelefoon, maar wie een nummer probeert te bellen, krijgt geen persoon aan de lijn maar muziek te horen! Dhr. Aad v.d. Linden kwam de wonderfoons in december brengen als een vervroegd kerstcadeautje voor de ouderen. Vanaf het eerste moment zongen de ouderen mee aan de telefoon.
Onze cliënten zijn ontzettend blij met dit cadeau en wij gunnen dan ook graag andere PG woongroepen binnen de woonzorgcentra dit prachtige cadeau. Aad v.d. Linden is nu op zoek naar meer draaitelefoons om te ‘verbouwen’.Wie er nog een dergelijke telefoon heeft staan, kan contact met hen opnemen via aad.nel@ziggo.nl. Alvast dank!

Delen: