A | A

Open Dagen DSV in Week van Zorg en Welzijn

Ook dit jaar doet DSV|verzorgd leven weer mee aan de Open Dagen in de Week van Zorg en Welzijn (13 t/m 18 maart 2017). In die week zetten jaarlijks allerlei zorgorganisaties hun deuren open om een kijkje achter de schermen te bieden van de zorg. Het thema van dit jaar is: ‘Maak kennis met kunde’.

Met name voor iedereen die zich oriënteert op een loopbaan in de zorg is de openstelling van drie DSV locaties dé mogelijkheid om eens te komen kijken wat er nu écht gebeurt in het mooie vak van de ouderenzorg. Wat heb je ervoor nodig? Wat kun je er leren, hoe kun je je ontwikkelen in dit vak? Is werken in de zorg iets voor je? Medewerkers van DSV delen graag hun ervaringen, laten je zien hoe het werk is en met welke middelen we dat doen en waarom we dat doen.

Rondleidingen en informatie over werken in de ouderenzorg

We geven rondleidingen door het gebouw, er zijn allerlei informatiebrochures, je kunt in gesprek met medewerkers, je vragen stellen of een uitleg krijgen over wat er allemaal gebeurt in de zorg bij DSV. We werken in kleine hechte teams samen en bieden laagdrempelige en menselijke zorg dichtbij aan onze cliënten. Bij DSV heb je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn allerlei leuke projecten waaraan je kunt deelnemen en bijdragen met jouw kennis en kunde. Kom een kijkje nemen in één van de drie gloednieuwe locaties van DSV, in Katwijk, Rijnsburg of Lisse, waar we met elkaar werken aan professionele en kleinschalige ouderenzorg, verzorgd wonen en welzijn, mét nieuwe technologische en innovatieve zorgmiddelen. Meer weten? Kom ook kennis maken met onze kunde!

De Open Dagen bij DSV zijn op de volgende data en locaties:

  • Locatie DSV|Vlietstede, Rijnsburg: woensdag 15 maart, van 14.00 tot 17.00 uur
  • Locatie DSV|Parlevliet, Katwijk: zaterdag 18 maart, van 11.00 tot 16.00 uur.
  • Locatie DSV|Rustoord, Lisse:  zaterdag 18 maart, van 10.00 tot 15.00 uur.

Let op: Bij DSV|Vlietstede worden in tegenstelling tot de andere locaties tijdens de Open Dag géén rondleidingen gehouden, i.v.m. de verkiezingen die dag. (Vlietstede is ook stembureau op die dag). U kunt dan natuurlijk wel de informatiestands bezoeken, documentatie ontvangen, vragen stellen en gesprekken voeren met onze medewerkers.

In verband met de te verwachten drukte en de beperkte (en betaalde) parkeermogelijkheden rond de gebouwen van Parledam en Parlevliet van DSV in Katwijk adviseren wij u om daarheen lopend of met de fiets te komen. 

 

                

 

Delen: