A | A

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht DSV

De directie van DSV| verzorgd leven is verheugd te kunnen melden dat er een nieuwe voorzitter voor de Raad van Toezicht is gevonden. De nieuwe voorzitter is Jaap Kamphorst. Hij is een ervaren interimmanager / organisatie adviseur en toezichthouder. Woonachtig in Bodegraven zet hij zijn kennis en ervaring op dit gebied nu graag in voor DSV.

Zijn expertise strekt zich uit over een breed terrein; onder meer management en organisatie, transitieprocessen, HRM, ICT en financiën en met veel ervaring in de ouderenzorg. Hij was tot voor kort voorzitter Raad van Toezicht van Accolade Zorg, een christelijke organisatie in de ouderenzorg, werkzaam in het midden en noorden van het land. Momenteel is hij voorzitter Raad van Toezicht van Het Baken, een ouderenzorgorganisatie in de regio Elburg en vice voorzitter van ZOA, een organisatie voor internationale vluchtelingenzorg.

De nieuwe voorzitter is inmiddels begonnen bij DSV en zal als eerste taak o.a. zorg dragen voor de verdere vernieuwing van de Raad van Toezicht bij DSV. De verwachting is dat vervolgens binnen een maand de volledige nieuwe Raad van Toezicht van DSV compleet zal zijn om daarmee slagvaardig toezicht te kunnen houden.

Jaap Kamphorst

Delen: