A | A

Nieuwe directeur Jan de Vries start bij DSV

Per 1 september is de nieuwe directeur-bestuurder, Jan de Vries gestart bij DSV. Interim directeur Hennie Kenkhuis droeg per deze datum zijn taken over aan de enthousiaste nieuwe directeur, die bekend staat om zijn vermogen in moeilijke situaties oplossingen te bieden als een verbindende, maatschappelijk betrokken bestuurder.

Interim bestuurder Hennie Kenkhuis startte 1 november 2019 bij DSV. Er is een Herstelprogramma met 2,5 miljoen aan bezuinigingsmaatregelen opgesteld om DSV weer financieel gezond te maken. Daarnaast is een reorganisatie voorbereid om de aansturing van de organisatie te versterken. Het toezicht is bijna volledig vernieuwd.

De ingrepen beginnen hun vruchten af te werpen. De organisatie schrijft weer voorzichtig zwarte cijfers in het eerste half jaar van 2020, de aansturing is aanzienlijk versterkt en voorwaarden voor een kansrijke toekomst van de organisatie gerealiseerd.

Voortbouwen op fundament

Met het aantreden van de nieuwe directeur-bestuurder gaat DSV op dit fundament verder bouwen aan een duurzame toekomst.

De nieuwe directeur van DSV heeft in zijn diverse functies laten zien dat hij organisaties door een moeilijke fase kan loodsen en weer succesvol kan laten zijn.

Hennie Kenkhuis: “Ik kan mijn taken met een gerust hart overdragen aan Jan. We hebben hem leren kennen als een verbindende en maatschappelijk betrokken persoon die met visie en enthousiasme de transitieopgave zal oppakken. De overstap naar deze functie bij DSV sluit daar naadloos op aan”.

De nieuwe directeur begint met enthousiasme aan zijn nieuwe werk. Jan de Vries: “DSV is in een nieuwe fase aangekomen waar we weer met z’n allen trots op zijn. DSV heeft enorm veel potentie. Bewoners hebben het over ‘ons DSV’. Dat is een mooi compliment. Het is voor mij een eer mijn ervaring en capaciteiten in te zetten om van DSV weer een gezond en zeewaardig bedrijf te maken.”

Vertrekkend interim directeur van DSV|verzorgd leven Hennie Kenkhuis (l) en nieuwe directeur Jan de Vries (r)
Op weg naar een duurzame toekomst voor DSV|verzorgd leven
Delen: