A | A

Meet&Greet DSV|Rustoord 4 november

Meer weten over werken in de ouderenzorg? Geïnteresseerd in een opleiding in de zorg, of al direct in gesprek over een leuke baan?

Kom naar de DSV|Meet&Greet in Rustoord in Lisse op 4 november!

De avond vindt plaats vanaf 18.30 uur in locatie Rustoord, Rustoord 2, Lisse. Direct bij het gebouw kan gratis worden geparkeerd. Op deze avond kunnen belangstellenden langskomen om zich te oriënteren op werken in de ouderenzorg bij DSV, of al direct solliciteren op diverse leuke banen.

Direct in gesprek of gewoon even rondkijken

Bezoekers kunnen daarbij met medewerkers praten die al in de zorg bij DSV werken, om een indruk te krijgen van het werk. Want zij kunnen dat natuurlijk het beste vertellen. Ook kunnen bezoekers met deskundigen op het gebied van loopbaanontwikkeling praten over hun eigen mogelijkheden, opleidingingen, stages en specialismen in de zorg. Bovendien kun je een rondleiding krijgen in het gebouw, om een idee te krijgen hoe het écht is om in een modern woonzorggebouw te werken, met allerlei technische innovaties zoals de ‘slimme vloeren’ die in Rustoord zijn toegepast.

Geef je op voor deze gratis voorlichtingsavond bij vacature@dsv-verzorgdleven.nl of bel naar P&O (071) 2049052

Is werken in de ouderenzorg misschien iets voor jou? Ga in gesprek met een loopbaancoach en kom erachter!
Of je nu direct al op zoek bent naar een baan in de zorg, of ook een opleiding bij ons wilt volgen; kom gerust langs. We vertellen je graag meer.
Ook in Rustoord werken we met moderne domotica waar we je graag meer over vertellen
DSV|Rustoord is een mooie nieuwe locatie, met fijne woonvoorzieningen en met een prachtige binnentuin waar de bewoners heerlijk van genieten. Er zijn ook konijnen en gezellige zitjes.
Delen: