A | A

Medewerkster DSV|Duinrand vertelt over haar werk

Weten hoe het écht is om in de ouderenzorg te werken? SBS6 was op bezoek bij DSV|Duinrand in Katwijk.

Zij filmden daar voor het programma ‘Holland van Boven’, dat deze keer in Zuid-Holland was, het gebouw. Met aandacht voor de eigen Katwijkse visserijsfeer die het zo huiselijk maakt voor de bewoners, de vers bereide maaltijden, de mooie duintuin om fijn in te zitten en te wandelen, de gezellige activiteiten samen met de bewoners. En ook een interview met een DSV-collega over haar werk in de zorg. Zij vertelt wat ze graag aan de bewoners wil bieden en hoe mooi ze het vindt om in de ouderenzorg te werken.

De uitzending was afgelopen zondag. De uitzending is via deze link terug te zien.  Voor wie het gemist heeft: a.s. zaterdag 14 september om 12.30 uur wordt de uitzending nog herhaald.

Wil jij ook bij ons aan de slag? Wij hebben regelmatig leuke nieuwe vacatures en opleidingsplaatsen voor verpleegkundigen en verzorgenden IG, waarbij je leert op school en in de praktijk van ervaren zorgmedewerkers én direct al aan de slag kunt. Kijk bij onze vacatures voor meer informatie, bel onze afdeling P&O of reageer direct op één van onze vacatures.

Delen: