A | A

Maatregelen Corona DSV actuele stand van zaken

Eerder informeerden wij u over de maatregelen die DSV|verzorgd leven neemt volgens de richtlijnen van het RIVM i.v.m. de bestrijding van het Coronavirus.

GA DIRECT NAAR DE VRAAG EN ANTWOORDLIJST klik hier

Op 19 maart 2020 werd bekend gemaakt door het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM dat woonzorgcentra in heel Nederland geen bezoekers meer mochten ontvangen. Deze ingrijpende maatregel werd genomen om de meest kwetsbaren in onze samenleving en de zorgmedewerkers die voor hen zorgen zo goed mogelijk te beschermen.

Dit betekende dat vanaf dat moment alle woonzorgcentra in Nederland genoodzaakt waren hun deuren te sluiten voor alle bezoekers. Ook DSV heeft deze maatregel per direct overgenomen in lijn met het landelijke beleid. Inmiddels (vanaf 25 mei ) is er landelijk een versoepeling van de bezoekregeling afgekondigd. Meer hierover leest u in de vragen- en antwoordenlijst en in de Bezoekregeling van DSV.

Wij begrijpen dat het beperken van bezoek grote impact heeft op uw leven en dat van uw naasten. Uiteraard zullen wij er alles aan blijven doen om zoals u dat van ons gewend bent, naast goede zorg, ook een liefdevolle en warme omgeving voor de ouderen te blijven bieden. Ook zullen wij ervoor zorgen dat naasten op andere manieren goed contact kunnen blijven houden met uw naaste(n), met de middelen die wij daarvoor beschikbaar hebben.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Op deze website delen wij steeds de laatste actuele informatie in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus bij DSV. U treft hier een aantal veel gestelde vragen en antwoorden aan. Heeft u zelf suggesties, laat het ons weten via de locatiemanagers of teamleiders.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en wensen u en uw naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij uw vaste contactpersoon bij DSV.