A | A

Hospice Katwijk vestiging Rijnsburg

De kleinschalige hospice van DSV|verzorgd leven is gevestigd in Rijnsburg, in woonzorgcentrum DSV|Vlietstede.

Deze rustig gelegen, vriendelijke en kleine Hospice Katwijk, is gevestigd in het geheel vernieuwde en duurzame gebouw van DSV|Vlietstede in Rijnsburg. In de hospice zijn twee appartementen ondergebracht.

Hier heeft u uw eigen, ruime en moderne appartement, met een eigen terras en zitje aan de fraai aangelegde tuin. Alle voorzieningen heeft u direct bij de hand, met 24-uurs gespecialiseerde zorg, en alle voorzieningen van het woonzorgcentrum, waarvan u ook gebruik kunt maken. DSV biedt u hier in een huiselijke omgeving kwalitatief hoogwaardige zorg en een verzorgd bijna-thuis in de laatste levensfase.

Heeft u vragen over de zorg in de hospice, aarzelt u dan niet deze aan ons te stellen. We maken graag een afspraak met u. Ook hebben wij voor u een foto-inkijkboek beschikbaar over de hospice en een uitgebreide informatiemap en folder. Regelmatig organiseren wij koffieochtenden in de hospice, zodat u kunt kennismaken met de medewerkers en een indruk kunt krijgen van de hospice en de zorg die er verleend wordt.

informatie-locatie-hospice-vlietstede-blauw-zitje informatie-locatie-hospice-vlietstede-zitje-buiten