A | A

Rustoord

Rustoord is gelegen in Lisse. Sinds augustus 2016 is Rustoord gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, voorzien van de modernste zorgfaciliteiten. Ook is er een mooie tuin om het gebouw aangelegd. Heeft u interesse in wonen in Rustoord? Vraag dan gerust om een rondleiding. We geven u graag meer informatie over wonen en zorg in het nieuwe Rustoord.
Deze woonzorglocatie heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. De activiteiten zijn bijvoorbeeld schilderen, sjoelen, handwerken, zingen, dagje Keukenhof, bakmiddag. Ook is er een kapper en pedicure in huis. Rustoord organiseert iedere 2de dinsdag van de maand een diner in in de ontmoetingsruimte ‘het Rustorant’. U kunt hier ook als senior uit de omgeving terecht. Het doel is om ouderen uit Rustoord, de aanleunwoningen en de buurt de gelegenheid te bieden om samen met anderen van een gezellige en goede maaltijd te genieten.

Vrijwilliger worden bij Rustoord
Rustoord organiseert activiteiten voor haar bewoners en haar vrijwilligers. Dit zijn o.a. vaste activiteiten zoals een leesuurtje, biduurtje, creatieve activiteiten. Maar er worden ook uitstapjes georganiseerd naar bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse. Verder wordt er natuurlijk ook koffie gedronken. Om de activiteiten te kunnen doen, heeft Rustoord ook vrijwilligers nodig. Heeft u tijd over? Vindt u het leuk om met ouderen te werken? Geeft u zich dan op als vrijwilliger.

balkons-rustoord-tegen-blauwe-lucht-vanaf-links  binnentuin-rustoord-met-zonnig-terras-en-ronde-hoek-voordeur-1  12-galerij-met-glazen-balkons-en-huisnummers-rustoord