A | A

De Reedery

‘De Reedery’ is een gezellige ontmoetingsruimte speciaal voor ouderen in Katwijk van DSV. Hier treffen bewoners van de appartementen met zorg van DSV|Parledam, hun familie en ouderen uit de buurt elkaar in ontspannen sfeer. Ook de cliënten die tijdelijk verblijven (vanwege bijvoorbeeld herstel na een operatie of mantelzorg) in het ernaast gelegen DSV|Parlevlietgebouw kunnen hier terecht.

Historische locatie

De Reedery ligt in het hart van Katwijk, op een bijzondere, historische locatie aan de Haven. Vlak ernaast staat het oudste nog bewaard gebleven monumentale visserijgebouw van Katwijk: het oude haringspakhuis van Parlevliet. Hierin zijn de Centrale Diensten, Zorg Thuis Katwijk en kamers voor tijdelijke verblijf van DSV gevestigd. De Reedery heeft een typisch Katwijkse inrichting, met allerlei scheepsvoorwerpen en oude foto’s die verwijzen naar het visserijverleden. In deze sfeervolle gemeenschapsruimte kunnen ouderen en hun bekenden rustig met elkaar praten, wat lezen aan de leestafel of in een zithoekje, samen activiteiten ondernemen en genieten van verzorgde maaltijden en arrangementen. Alles is daarbij volledig afgestemd op de wensen en mogelijkheden van ouderen. In de Reedery treft u ook spelletjes, boeken en kranten aan en regelmatig zijn er activiteiten zoals een bingo of een uitstapje, of een speciale thema-maaltijd, waarbij ook iets verteld wordt. Ouderen kunnen hier ook comfortabel en verzorgd een verjaardag vieren met familie; er zijn allerlei speciaal op hen afgestemde mogelijkheden. Ook aan de (klein)kinderen is gedacht: zo staan er spelletjes, en zijn er speciale kindergerechten te bestellen.

Wilt u meer weten over onze menu’s, maaltijdservice of arrangementen? Heeft u iets te vieren? Of wilt u gewoon eens langskomen voor een kopje koffie? Stel gerust uw vragen of kom langs, wij helpen u graag!

Adres: DSV|De Reedery, Gebouw Parledam, Prins Hendrikkade 155, Katwijk.

U kunt ook mailen of bellen naar: dereedery@dsv-verzorgdleven.nl of 06-58785560

informatie-locatie-de-reedery locatie-informatie-de-reedery-zithoekje