A | A

Kleine concertjes op de locaties

Op alle locaties van DSV zijn er prachtige concertjes geweest, en nog steeds zijn er tal van nieuwe optredens voor de bewoners en medewerkers. De concertjes worden spontaan georganiseerd door allerlei bestaande of gelegenheids bands en ensembles en buiten gehouden, op veilige afstand, in de binnentuin van de locatie, voor de deur en voor de ramen. Zo kan iedereen hiervan genieten, soms vanaf het balkon, of vanuit de kamer, soms vanaf het terras.

Opera, gospel en country

De afgelopen weken zijn de ouderen en medewerkers op deze manier muzikaal zeer verwend met een grote variatie aan optredens. Maar allemaal even mooi, ontroerend soms, of uitnodigend om mee te zingen en mee te klappen. Van opera tot levenslied, van gospel tot country en rock , van kinderoptredens tot bands met veel ervaring, van harp tot orgel, en meerstemmige zang tot trompet. We hebben deze concertjes met film en geluidsopnamen de afgelopen weken bijna dagelijks gedeeld via onze Facebookpagina.

Muzikale cadeautjes

We zijn bijzonder dankbaar voor al deze ‘ muzikale cadeautjes,’ die zoveel troost, bemoediging, afleiding en plezier hebben gebracht in een moeilijke tijd, waarin ‘gewoon’ bezoek voor de ouderen helaas niet mogelijk is vanwege de landelijke maatregelen. Er kan nu van alles niet, maar wat wél kan is daardoor extra bijzonder. Het orgel, de geluidsinstallatie, de piano: het werd dan gewoon buiten neergezet in de tuin of op het terras, geen probleem. Wat geweldig dat al deze muzikanten en zangers van alle leeftijden dit doen en wat een muzikaal talent is er in de regio te vinden!

Wij willen iedereen die op wat voor manier hieraan heeft bijgedragen dan ook heel hartelijk bedanken; dit betekent veel voor de ouderen. Wij hopen dat er nog veel van dit soort mooie optredens volgen. Hierbij een kleine greep uit al die mooie momenten.

Delen: