A | A

Jubileum Symposium 10 jaar Hospice Katwijk

Hospice Katwijk van DSV bestaat dit jaar 10 jaar. In deze jaren heeft de hospice veel mensen een verzorgd bijna-thuis in de laatste levensfase kunnen bieden. Hospice Katwijk is een kleinschalige, vriendelijke hospice. In de eerste jaren was Hospice Katwijk alleen gevestigd in gevestigd in DSV| Salem in Katwijk, in een rustig gelegen gedeelte van het gebouw, grenzend aan de tuin. Omdat daaraan behoefte bleek te zijn is de Hospice Katwijk in 2016 uitgebreid met een locatie in Rijnsburg. Inmiddels heeft het nieuwe DSV| Vlietstede in Rijnsburg dan ook een aantal ruime en comfortabele hospice-appartementen in het gebouw, met een eigen terrasje aan de tuin. Beide hospice-loacties bieden hoogwaardige en intensieve (24-uurs) zorg in een huiselijke sfeer, met veel privacy en comfort. Het primaire doel van de hospice is om ook in deze levensfase een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden, ook voor de naaste familieleden en vrienden. In beide locaties kan desgewenst gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het woonzorgcentrum, zoals de tuin, activiteiten, de ontmoetingsruimte en het winkeltje.

Jubileum Symposium

Op dinsdag 31 oktober is er ter gelegenheid van het jubileum voor vakgenoten, samenwerkingspartners en relaties en Symposium met als thema:

Palliatieve zorg, verdiepen en verrijken.

Het symposium vindt plaats van 17.00 tot 20.30 uur in DSV|Salem, Duindoornlaan 34, te Katwijk.

Vanaf 17.00 uur: inloop met soep en broodjes, start van het programma is 17.45 uur. Daarna is er een informele afsluiting vanaf 20.30 uur.

Tijdens het symposium zullen diverse sprekers ingaan op de palliatieve zorg, vanuit hun deskundigheid binnen dit vakgebied.

Wilt u hierbij aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom. Graag aanmelden bij het directie-secretariaat: (071) 204 90 00 of info@dsv-verzorgdleven.nl

 

I.p.v. bloemen of een andere attentie ter gelegenheid van ons jubileum, stellen wij een gift voor de Hospice Katwijk bijzonder op prijs.

Rekeningnummer NL06RABO 0139462570 t.a.v. Stichting Hospice Katwijk, onder vermelding van Jubileum Hospice Katwijk.

Delen: