A | A

Johanniterhulp spelduitreiking

Op 5 juni j.l. was er op DSV|Duinrand de jaarlijkse Johanniterhulp spelduitreiking. Als een vrijwilliger langer dan één jaar in dienst is heeft deze recht op de Johanniterhulp speld. De spelden werden, samen met een mooi boeket bloemen, dit jaar uitgereikt door de heer Willem van Lawick van Johanniter Nederland.

Ook waren er bloemen voor vrijwilligers die hun 12 ½ jarig jubilea vierden. Deze  boeketten werden overhandigd door Marja de Bruin van Zorgthuis Katwijk en Eric Bartels en Jana Haasnoot van DSV|Duinrand.

Johanniterhulp speld
De volgende vrijwilligers mochten hun Johanniterhulp speld ontvangen:
Irma van Beelen, Marijke van Duijn, Els van Duijvenbode, Hannie van Duijvenvoorde, Kees van Duijvenvoorde, Corrie Glasbergen, Corrie van der Meij, Lyda Ravensbergen, Margriet Souverijn, Els Westgeest, Corrie van Wolferen, Jan Boxman, Dirk van der Plas, Marijke den Hollander, Joop Stotijn, C.H.van der Ven en Kees Vlieland.

12 ½ jarig jubilea
De volgende personen vierden hun 12 ½ jarig jubilea: Annie Barnhoorn, Marian Souverijn, Arie van Beelen, Lijda van Beelen, Gerrit van Duijn, Aria Guijt, Catrien Haasnoot, Lijdie de Jong, Jany Meijvogel, Wil de Mol, Jan de Rooij en Meinie Vooijs.

Na het officiële gedeelte, werd de barbecue geopend en was er genoeg tijd om met elkaar te praten en te genieten. Een zeer geslaagde avond mede door alle inzet van medewerkers en vrijwilligers.