A | A

Hoogste punt nieuwbouw DSV|Vlietstede 24 juni 2015

Na een periode van plannen maken, onderhandelen en een voorspoedig verlopen bouwtraject zal deze maand het hoogste punt van de nieuwbouw van het woonzorgcentrum DSV|Vlietstede in Rijnsburg worden bereikt.

Op woensdag 12 november 2014 werd de eerste paal geslagen van het nieuwe woonzorgcomplex Vlietstede in Rijnsburg. Met het nieuwe pand in Rijnsburg zet DSV een stap verder op weg naar de modernisering van haar woonzorgcentra, om zo nog beter aan de behoeften van de cliënten te kunnen voldoen. Op de plek waar het oude Vlietstede stond verrijst nu een compleet nieuwe woonzorgcomplex met moderne voorzieningen voor de bewoners.

Het nieuwe gebouw op de hoek van de Smidsstraat en de Oude Vlietweg bestaat uit vier verdiepingen. In het gebouw komen 23 zorgappartementen voor cliënten met somatische aandoeningen, 4 kamers voor kortdurende opvang en 2 hospices. Directeur-bestuurder Gerard Herbrink: “Met de nieuwbouw van Vlietstede bouwt DSV aan zorg in de buurt. Dat is waar DSV zich sterk voor maakt; zorg dichtbij, kleinschalig, menselijk en persoonlijk.”

Op woensdag 24 juni a.s. zal het hoogste punt bereikt worden van de nieuwbouw van Vlietstede, een bijzonder moment. “Dit is voor ons weer een belangrijke mijlpaal in het bouwproces en we kijken er erg naar uit om straks onze cliënten hoogwaardige zorg te kunnen bieden vanuit dit moderne nieuwe gebouw” zegt Jenny Kuijt, locatiemanager van Vlietstede.