A | A

Gouden Jubileum voor DSV|Salem

Dit jaar bestaat woonzorgcentrum DSV|Salem 50 jaar. Dit bijzondere gouden jubileum wordt op gepaste wijze gevierd met een Jubileum Feestweek, van 30 mei tot en met 5 juni a.s. In deze week zullen er allerlei feestelijke activiteiten plaatsvinden in Salem, alles in het teken van Salem, Toen & nu.

Op zaterdag 30 mei zal de Jubileum Feestweek bij Salem worden geopend met een sfeervolle Jubileummarkt van 09.30 tot 13.00 uur, met diverse gezellige kraampjes om te bezoeken voor iedereen. De opbrengst van de markt en eventuele giften zal ten goede komen aan het Hospice en aan een informatiescherm in de hal van Salem

De bewoners worden verder gedurende de week getrakteerd op allerlei leuke activiteiten zoals een feestelijk Jubileumontbijt en leuke optredens. En er zijn recepties en bijeenkomsten voor de vrijwilligers, medewerkers, oud-medewerkers en relaties van Salem. In de hal van Salem is de hele week een tentoonstelling te bezichtigen: Salem, Toen & nu, met oude en nieuwe foto’s en voorwerpen uit de zorg, met medewerking van het Katwijks museum. Aan de tentoonstelling is ook een leuke speurtocht met prijsvraag verbonden.