A | A

Feestweek en officiële opening DSV|Vlietstede

persbericht-dsv-officiele-opening-vlietstede Van 12 tot en met 16 december 2016 was het feestweek in DSV|Vlietstede in Rijnsburg, vanwege de officiële opening van het nieuwe gebouw.  Het gloednieuwe, duurzame en moderne woonzorgcomplex in het hart van Rijnsburg is nu al bijna een jaar vol in bedrijf. Het is een nieuw en warm thuis voor de ouderen die er wonen, op de vertrouwde plek in hun dorp.

Feestweek vol activiteiten

De hele week waren en allerlei gezellige activiteiten voor de bewoners, vrijwilligers en de medewerkers van Vlietstede. Zo waren er creatieve activiteiten zoals kerststukjes maken, er waren diverse optredens zoals van de Care Clowns en  de Koffiemeisjes, het Katwijks Museum kwam op bezoek, er was een uitstapje naar het tuincentrum, er werd genoten van een high tea met lekkers en er was een feestelijk ontbijt.

Investeren in de ouderenzorg

Op donderdag 15 december was de goedbezochte Openingsreceptie voor genodigden. De officiële openingshandeling, die werd verricht door (oud)wethouders Wim van Duijn, Gerard Mostert en Daan Binnendijk.  Directeur-bestuurder Gerard Herbrink sprak in zijn speech dankbaarheid uit aan iedereen die had bijgedragen aan de totstandkoming van het nieuwe Vlietstede. Een proces van vele jaren, maar met een fantastisch resultaat. Herbrink noemde het woonzorgcomplex ‘het modernste van Europa’, niet alleen vanwege de ruime, moderne appartementen, duurzame voorzieningen en energiezuinige oplossingen in het gebouw, maar vooral vanwege de hypermoderne domotica die in de vloeren van de appartementen in het gebouw is toegepast. Wethouders Daan Binnendijk en Gerard Mostert benadrukten in hun speech, net als Gerard Herbrink, hoe belangrijk het is juist in deze tijd, dat er geïnvesteerd wordt in goede voorzieningen voor de ouderenzorg.

De openingshandeling door de drie (oud)wethouders zelf kreeg in deze donkere dagen een extra stralend kersttintje: met een gezamenlijke druk op de knop ontstaken zij de lichtjes in de kerstbomen in de mooie nieuwe binnentuin van Vlietstede. RTV Katwijk filmde tijdens de openingsreceptie. De uitzending (eerste uitzending vindt plaats op maandag 19 december vanaf 20.30 uur in Magazine op RTV Katwijk) kunt u vanaf maandag 19 december 20.30 uur zien of terugzien op de website van RTV Katwijk. (www.rtvkatwijk.nl)

persbericht-feestweek-opening-vlietstede-kerststukjes persbericht-feestweek-opening-vlietstede persbericht-openingshandeling-vlietstede-1 persbericht-openingshandeling-vlietstede

Delen: