A | A

DSV|Wondsymposium

Op donderdag 18 mei a.s. is er in DSV|Salem weer een Wondsymposium. Dit is al weer het vijfde wondsymposium dat DSV|verzorgd leven organiseert. DSV vindt het belangrijk om kennis over dit onderwerp binnen de zorg te delen. Goede wondbehandeling kan veel verschil maken in de zorg voor ouderen, niet alleen bij wondverzorging na een operatie, maar ook bij andere wonden die veel voorkomen bij ouderen. Tijdens het symposium wordt door wonddeskundigen ingegaan op de diverse wondsoorten en specifieke behandelingen, te gebruiken middelen en optimale toepassing van deze wondmiddelen. In een praktisch gedeelte krijgen de deelnemers de mogelijkheid om het geleerde in de praktijk te brengen in een speciale workshop.

DSV organiseert het symposium in samenwerking met een aantal andere deskundigen, waaronder het Alrijne Ziekenhuis, Huidkliniek Medi-Skin en zorgmiddelenspecialist Lohman & Rauscher.

Het symposium begint om 17.15 uur en duurt tot 21.30 uur. Het programma bestaat uit ontvangst meet thee en koffie, een avondmaaltijd met broodjes en soep, een plenair gedeelte, twee workshops en een afsluitende netwerkborrel.

Het symposium is interessant voor o.m. verpleegkundigen, doktersassistenten, apothekersassistenten, apothekers en huisartsen en vindt plaats in DSV|Salem, Duindoornlaan 34 te Katwijk. Deelname aan het symposium is gratis. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

U kunt zich aanmelding voor het symposium bij mvdeijkel@dsv-verzorgdleven.nl. Voor vragen over het symposium kunt u terecht bij Marleen van den Eijkel, DSv| Salem, (071) 204 9011.

Delen: