A | A

DSV|Salem krijgt duofiets

Op donderdag 5 september werd in DSV|Salem de gloednieuwe duofiets officieel uitgereikt aan de bewoners én in gebruik genomen. Deze mooie fiets is mogelijk gemaakt door de RABObank, via het Wensenfonds. De duofiets staat al een poosje te pronken bij Salem en is al regelmatig gebruikt, maar donderdag 5 september was dan écht de officiële overhandiging.


Onder het genot van koffie met wat lekkers, de aanwezigheid van bewoners en medewerkers Jeannetta van Rhijn en Saskia de Rover van de RABObank, werd de fiets in gebruik genomen. Mevrouw van der Plas-Botermans (lid van de cliëntenraad) knipte het lint door, waarna locatiemanager Joke van Beelen bewoner de heer van der Jagt over de roze loper binnen fietste.

De fiets stond al wat langer op het wensenlijstje van Salem. Eerder dit jaar was deze wens ingediend bij de RABObank en DSV was dan ook zeer verheugd dat we een mooi geldbedrag kregen van de RABObank.
Met dit bedrag en ook nog wat geld dat we bij elkaar gespaard hadden met de verkoopmiddagen in Salem kon de fiets aangekocht worden.
Het is een schitterende fiets, die elektrisch ondersteund wordt en die gemakkelijk in het gebruik is.

Bewoners kunnen samen met familie, een vrijwilliger of medewerker een rondje gaan fietsen of even wat boodschapjes halen. Diverse malen zijn bewoners een stukje gaan fietsen. Het is ontzettend leuk om terug te lezen in het logboek waar men geweest is en hoe men hiervan kon genieten. Dank aan de RABObank die dit mede heeft mogelijk gemaakt voor onze bewoners.

Delen: