A | A

DSV op Vrijwilligersmarkt Katwijk

Op 27 augustus werd op het Andreasplein in Katwijk weer de gezellige Vrijwilligersmarkt georganiseerd door het Welzijnskwartier Katwijk. De Vrijwilligersmarkt is de traditionele afsluiting van de populaire Toeristenmarkt die ieder jaar in Katwijk plaatsvindt tijdens de zomermaanden. Op de Vrijwilligersmarkt presenteren allerlei organisaties waarvoor vrijwilligers zich inzetten.

Ook DSV|verzorgd leven stond er dit jaar weer met een kraampje. We mochten vele bezoekers verwelkomen, die ondanks (of misschien wel dankzij) het warme weer een kijkje kwamen nemen op de markt. De sfeer op de goed georganiseerde markt was ook dit jaar weer heel goed. Er werden veel contacten aangehaald en nieuwe contacten gelegd, we hebben veel mensen kunnen informeren over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en natuurlijk ook de zorg bij DSV.

Heeft u de markt gemist maar denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen? Ga dan langs bij één van onze locaties en vraag naar de mogelijkheden. We ontmoeten u graag!

Delen: