A | A

DSV in top-10 HACCP richtlijn zorgorganisaties

Sinds 1995 is de warenwetregeling ‘Hygiëne van levensmiddelen’ van kracht. Alle organisaties, dus ook zorgorganisaties zoals DSV|verzorgd leven, die met levensmiddelen werken, moeten het systeem toepassen dat de voedselveiligheid waarborgt. Daarbij moet worden voldaan aan strenge wetgeving, waarop regelmatig controles worden uitgevoerd door onafhankelijke keuringsinstanties.

Goed resultaat

Ook bij DSV|verzorgd leven gebeurt dit op alle locaties en alle locaties voldoen daarbij ruimschoots aan de normen.

Van dit onderzoek wordt regelmatig verslag gedaan en met een ranking gepresenteerd van de beste resultaten, die gepubliceerd worden door keuringsbureau Hygiëne Consult Nederland. Dat leidt elk jaar tot een overzicht, waarin de verschillende zorgorganisaties door heel Nederland, -en dat zijn er honderden-, staan genoteerd met daarbij welke organisatie het beste voldoet aan de richtlijnen in een top-10 vermelding.

Vorig jaar stond DSV ook al in deze top-10 lijst van Nederland voor de HACCP richtlijn bij zorgorganisaties. Ook dit jaar staat DSV weer in deze top 10, met maar liefst twee vestigingen én mooie resultaten (DSV|Duinrand met een 8,9 én DSV|Rustoord met een 8,9).

Delen: