A | A

comfortabel wonen met alle zorg dichtbij in Katwijk, Rijnsburg en Lisse

Woonzorgcentra, informatie per locatie

DSV|Duinrand

Duinrand ligt in het Noorden van Katwijk, bij de duinen en de zee. De locatie Duinrand bestaat sinds 1975. Het is een karakteristieke omgeving waaraan veel Katwijkers gehecht zijn. Vanaf najaar 2016 wordt gestart met de nieuwbouw voor Duinrand, om nog beter te voldoen aan de wensen van de cliënten en de huidige ontwikkelingen in de ouderenzorg. De bewoners van Duinrand verblijven vanaf voorjaar 2016 in de rustige en groen gelegen tijdelijke locatie aan de oever van de Rijn, op de Waterboslaan in Rijnsburg. In deze locatie kunnen de bewoners gebruik maken van alle diensten en faciliteiten die DSV aanbiedt, zoals een winkeltje, gezamenlijke ontmoetingsruimte met restaurant, servicediensten en 24-uurs zorg.

Duinrand
Nolensstraat 2
2221 CE, Katwijk aan Zee
Tel: (071) 20 491 00

DSV|Rustoord

Rustoord ligt in Lisse en bestaat sinds 1962. In de periode 2015-2016 is er een compleet nieuw en geheel gemoderniseerd woonzorggebouw neergezet vlak naast de plek van het oude gebouw. Met dit nieuwe gebouw (opgeleverd voorjaar 2016) kan DSV optimaal tegemoet komen aan de wensen van de cliënten en de eisen die de nieuwe ontwikkelingen stellen aan de ouderenzorg. Het nieuwe Rustoord beschikt over 60 appartementen in het zorgcentrum. Daarnaast staan er op het terrein 65 zelfstandige seniorenappartementen (aanleunwoningen). Er zijn 2 tweepersoonskamers en 5 tijdelijke opnamekamers. Het gebouw heeft een eigen, fraai aangelegde tuin.

Rustoord
Rustoord 2
2161 GJ, Lisse ZH
Tel: (071) 20 493 00

DSV|Salem

Salem is gelegen in het Zuiden van Katwijk, gesitueerd aan de rand van de duinen en is geopend in 1965. Salem heeft 99 eenpersoonskamers waarvan 10 rolstoelkamers, 7 tweepersoonskamers waarvan 1 tweepersoonsrolstoelkamer en 3 logeerkamers voor kortdurende opname. Ook is er een kleinschalige, rustig gelegen hospice gevestigd in Salem met 2 kamers. Salem beschikt over een in 2014 vernieuwde en mooi aangelegde duintuin waarvan de bewoners kunnen genieten.

Salem
Duindoornlaan 34
2225 RT, Katwijk ZH
Tel: (071) 40 929 33

DSV|Vlietstede

Op de locatie waar eerder het oude Vlietstede in Rijnsburg stond is een geheel nieuw woonzorgcentrum verrezen. Daarmee bevindt het nieuwe Vlietstede zich weer op de vertrouwde plek, midden in het hart van Rijnsburg. Het geheel nieuwe en duurzame gebouw is voorzien van de nieuwste faciliteiten voor zorg en comfortabel wonen voor ouderen, met ruime eigen appartementen. In het PG gedeelte kunnen cliënten wonen met geestelijke ouderdomsverschijnselen. Zij hebben hun eigen appartement en eten en doen activiteiten gezamenlijk in woongroepen. In het woonzorgcentrum zijn daarnaast 23 zorgappartementen ondergebracht voor cliënten met somatische aandoeningen en vier kamers voor kortdurende opvang voor bijvoorbeeld herstel na een operatie. In het gebouw is ook een kleinschalige hospicelocatie, met twee appartementen, gelegen in een rustig gedeelte van het complex. Er is een mooie, eigen binnentuin waarvan de bewoners kunnen genieten. In de ‘Ontmoeting’ kunnen de bewoners, buurgenoten en familie elkaar in Vlietstede treffen voor een maaltijd, koffie of gezellige activiteiten.

Vlietstede
Oude Vlietweg 50
2231 DS, Rijnsburg ZH
Tel: (071) 20 495 00

DSV|Parledam

In dit  gloednieuwe complex van DSV (opgeleverd voorjaar 2016) zijn 61 huurappartementen met zorg gehuisvest. De bewoners kunnen er ook gebruik maken van de diverse servicediensten van DSV. De appartementen zijn bestemd voor ouderen met een (beginnende) zorgvraag. Het complex ligt aan de Haven in Katwijk, vlakbij het karakteristieke oude visserijpand Parlevliet, waarin Zorg Thuis Katwijk en de Centrale diensten van DSV zijn gevestigd. De bewoners kunnen voor gezellig samenzijn, activiteiten en verzorgde maaltijden terecht in het ernaast gelegen sfeervolle ontmoetingscentrum voor senioren, ‘De Reedery’.

Parledam (Huurappartementen met zorg)
Prins Hendrikkade 155
2224 JT, Katwijk ZH
Tel: (071) 20 490 30