A | A

Opleiding en stages

Scholing en stage en DSV: leren in de praktijk

Opleidingen en stages

Leren in de praktijk

Binnen de organisatie zijn tal van mogelijkheden om een opleiding te volgen. Zo zijn er mogelijkheden om de opleiding tot helpende Z&W, Verzorgende IG/MZ, MBO of HBO Verpleegkundige te volgen. Wat je ook kiest, je bent zelf in regie over je eigen opleiding.

DSV|verzorgd leven staat voor een innovatieve, praktijkgerichte en deskundig opleidingsbureau. Het uitgangspunt dat leren in de zorg gebeurd op de werkvloer staat centraal. Door kennis te maken met diverse doelgroepen en afdelingen krijg je een brede indruk op je toekomstig beroep. Daarbij is de organisatie koploper in het organiseren van onderwijs volgens de laatste uitgangspunten van de beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg. Hier staat de relatie met de bewoner en het welzijn staan op de eerste plaats. Hoe lever je de zorg die aansluit bij wat écht belangrijk is voor een bewoner en de familie?

Mocht je informatie willen over de mogelijkheden dan kun je contact opnemen met bureau Opleidingen. Zij zijn te bereiken via opleidingen@dsv-verzorgdleven.nl of onder telefoonnummer (071) 20 490 00.

Stages

Voor meer informatie over beschikbare stageplaatsen binnen onze organisatie, zoals een stage bij de administratieve afdelingen, communicatie of beleid, kun je ook contact opnemen via opleidingen@dsv-verzorgdleven.nl of onder telefoonnummer (071) 20 490 00.

Wil je weten hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Denk je erover om een opleiding te volgen bij DSV? Dat is mogelijk. Regelmatig hebben wij opleidingsplaatsen voor leerlingen beschikbaar, of stageplaatsen op diverse afdelingen en locaties.

Eerste groep enthousiaste leerlingen die bij DSV startte in het vernieuwende praktijk-leertraject

Nieuw Praktijk-leertraject Radicale vernieuwing Waarde-vol onderwijs (c): 

Krijg jij energie van nieuwe dingen? Ben jij een pionier met hart voor de zorg? En wil je graag aan de slag als Helpende Z&W, Verzorgende IG/MZ of MBO Verpleegkundige/MZ? Kies dan voor het unieke, vernieuwende praktijk-leertraject dat ActiVite, DSV|verzorgd leven en Topaz in samenwerking met mboRijnland.

Het project Radicale Vernieuwing Waardevol onderwijs (c) waarbij de drie zorgorganisaties samenwerken aan vernieuwend en praktijkgericht zorgonderwijs, is in 2018 gestart. Het project is direct al een groot succes. Najaar 2018 startte bij DSV de eerste enthousiaste groep leerlingen. Bij DSV zijn de leerlingplaatsen deze keer al vol, hier kunnen op dit moment geen nieuwe leerlingen meer bij.  Bij Topaz en ActiVite kunnen zich nieuwe leerlingen opgeven voor de nieuwe groep die in februari 2019 van start gaat. Hier vind je de vacature daarvoor met alle informatie om je hiervoor op te geven.