A | A

Opleiding en stages

Scholing en stage en DSV: leren in de praktijk

Wil je weten hoe het is om in de ouderenzorg te werken? Denk je erover om een opleiding te volgen bij DSV? Dat is mogelijk. Regelmatig hebben wij opleidingsplaatsen voor leerlingen beschikbaar, of stageplaatsen op diverse afdelingen en locaties.

BBL

De Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) wordt ook ‘Leren in de praktijk’ genoemd. BBL is een combinatie van leren en werken. De leerling gaat 1 dag in de week naar school en 4 dagen in de week werken bij een bedrijf of organisatie. De Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) wordt ook ‘Leren op school’ genoemd. BOL is een combinatie van leren en stage. De leerling gaat 5 dagen per week naar school en gedurende het schooljaar wordt in bepaalde periodes stagervaring opgedaan.

DSV heeft jaarlijks minimaal 4 opleidingsplaatsen beschikbaar voor BBL VIG. Dit is een samenwerking met het ROC Mondriaan in Leiden. Voor meer informatie over opleidingen kunt u contact opnemen met de praktijkopleiders van DSV. Zij zijn te bereiken onder telefoonnummer (071) 20 490 00

Andere stages

Voor meer informatie over beschikbare andere stageplaatsen binnen onze organisatie, zoals een stage bij de administratieve afdelingen, communicatie of beleid, kun je contact opnemen met onze afdeling Personeelszaken.