A | A

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde, ook voor DSV|verzorgd leven. Zij ondersteunen bij allerlei activiteiten en op verschillende plekken in onze woonzorgcentra, waarvan de bewoners erg van kunnen genieten. Bij DSV zetten zij zich onder meer in op de woongroepen, in de ontmoetingsruimten, bij maaltijden, gezellige activiteiten zoals bingo, zangavonden, knutselmiddagen  en weeksluiting.

DSV is op zoek voor diverse locaties naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die onze bewoners graag plezierige momenten willen bezorgen met hun inzet. Is vrijwilliger worden bij DSV misschien iets voor u/jou? Wij hebben allerlei mogelijkheden, voor enkele uren of wat langer en op diverse locaties en afdelingen binnen DSV. Kijk voor de mogelijkheden op het ‘‘vacatures vrijwilligers overzicht’‘ of er een leuke mogelijkheid voor u/jou bij zit.

Wilt u/wil je reageren op een van de genoemde profielen, bel ons dan gerust.  Voor meer informatie  kunt u/ kun je ook contact opnemen met: 071-2049000 of info@dsv-verzorgdleven.nl

Delen: